Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus conceptEr gaan veel geruchten dat Samsung naast de normale Samsung Galaxy S8 ook een grotere variant van het toestel uit zal brengen. Samsung zal hiermee Apple volgen, die eerder ook grotere smartphones aankondigde. Ondanks dat de Samsung Galaxy S8 Plus pas over een maand zal worden aangekondigd, gaan er nu al wel veel geruchten over het toestel. We hebben de belangrijkste geruchten over de Samsung Galaxy S8 Plus voor u op een rijtje gezet.

Specificaties Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vrijwel hetzelfde

Zowel de specificaties van de Samsung Galaxy S8 als de Samsung Galaxy S8 Plus zijn al grotendeels uitgelekt. De conclusie die we kunnen verbinden aan de uitgelekte specificaties is dat er niet veel verschil zit tussen de normale Galaxy S8 en de Plus variant. Het grootste verschil is dat de Galaxy S8 zal worden uitgerust met een 5.8 inch-beeldscherm, terwijl de Galaxy S8 Plus voorzien zal worden van een 6.2 inch-beeldscherm.

Beide smartphones zullen worden voorzien van een 12 megapixel-camera, hier zien we dus verder ook geen duidelijk verschil. Nu is het natuurlijk wel zo dat de Galaxy S7 ook al over een erg goede camera beschikte, het is maar de vraag of dit met de huidige technieken nog heel veel beter kan.

Samsung Galaxy S8 Plus

Geheugen van de Samsung Galaxy S8 Plus

De Samsung Galaxy S8 Plus zal worden voorzien van 64GB  aan standaard geheugen. Eerdere Galaxy smartphones van Samsung kregen standaard 32GB geheugen, dit is dus een verdubbeling van het geheugen voor de nieuwe Galaxy smartphone. Natuurlijk kunt u het geheugen van de Galaxy S8 Plus ook gewoon weer uitbreiden met een micro-sd geheugenkaart.

Releasedatum Samsung Galaxy S8 Plus

De verwachting is dat de Samsung Galaxy S8 Plus eind maart of begin april 2017 zullen worden aangekondigd door Samsung. Uiteraard houdt de redactie van deze website u op de hoogte van de laatste geruchten!

Samsung Galaxy S8 Plus abonnement

Het is momenteel helaas nog niet mogelijk om een Samsung Galaxy S8 Plus abonnement af te sluiten. Naar verwachting zal dit begin april 2017 wel mogelijk zijn.