Samsung Galaxy S6 Image Banner 728 x 90

Het iPhone 7 Plus hoesje dat bij past

0


Voor jouw nieuwe iPhone 7 Plus heb je een hoesje nodig, dat is een feit. Het is geen goedkope smartphone, en helaas gaan sommige onderdelen, zoals het beeldscherm, snel kapot. Met een hoesje kan je jouw investering beschermen en toekomstige reparatie kosten vermijden. Maar welke er nou bij jou past is soms een raadsel, er zijn immers zoveel verschillende hoesjes op de markt. Hier volgende de meest gangbare hoesjes die je kunt gebruiken voor jouw iPhone 7 Plus.

Het materiaal maakt verschil
Niet alle materialen geven dezelfde mate van bescherming. Er zijn hoesjes van natuurlijke materialen die van zichzelf een schokdempende werking hebben. Denk dan aan bijvoorbeeld lederen hoesjes en stoffen hoesjes. De niet natuurlijke siliconen hoesjes staan ook bekend om hun schokdempende werking. Deze materialen zijn ideaal voor de gebruiker die de telefoon af en toe uit zijn handen verliest.

Hardere materialen zijn geschikter voor de meer veeleisende gebruiker. Denk dan bijvoorbeeld aan een houten iPhone 7 hoesje. Hoesje van carbon fiber met Kevlar vezels zijn de ultieme hoesjes voor de actieve sporter. Voor hen is een kunstvezel hoesje net zo essentieel als een helm, niet toevalligerwijs van het hetzelfde materiaal gemaakt.

Doorzichtige hoesjes
Harde transparante hoesjes zijn de meest populaire onder de iPhone 7 Plus gebruikers. Waarom? Omdat deze hoesjes de iPhone een ultieme bescherming bieden, zonder het schitterende ontwerp van de smartphone te verbergen. Voor een echte Apple fan is dit de beste optie, want wie wil nou dat mooie icoontje verbergen?

Er zijn ook doorzichtige siliconen hoesjes. Die zijn goedkoper, maar door de flexibiliteit geeft het een inferieure bescherming. Verder kan het voorkomen dat deze hoesjes wat gelig worden na verloop van tijd. Het ruwe oppervlak van siliconen is niet goed schoon te maken helaas. Aangeraden wordt het dan ook om ietsje meer uit te geven voor een betere kwaliteit.

Mochten geen van beiden jou aanspreken, dan is er nog een derde optie. De bumperhoes. Dat is in feite een rubberen rand die langs de zijden van je iPhone 7 Plus gaat. Dus zonder voor of achterkant. Mocht je smartphone onverhoopt vallen, dan raakt je scherm de grond niet.

 Speciale iPhone 7 Plus hoesjes
Ken je het portemonnee hoesje al? Dat is een twee-in-een case voor de slimme consument. Hiermee heb je minder dingen op zak, want je stopt je geld en bankpassen gewoon in de handige vakjes van je iPhone 7 Plus hoesje. Je kan de vakjes ook gebruiken om je oordopjes in op te bergen. Het is de meest praktische oplossing van allemaal.

Voor de minimalist is er het slim-fit hoesje. Dit is een harde polycarbonaat case die ultra dun is – slechts een halve millimeter. Het belooft een uitstekende grip en super licht gewicht. Bijkomend voordeel is dat je de iPhone niet uit de case hoeft te halen om draadloos op te laden.

Fotografen en instagrammers kiezen steeds vaker voor de superhandige foto cases. Dit iPhone 7 Plus hoesje heeft een speciale ingang om externe fotolenzen in te schroeven. Denk aan telelenzen, vissenogen, groothoeklenzen en zelfs anaforme lenzen. De must voor de professionele foto- en filmmaker.

Share.

About Author

Leave A Reply